Uitgelicht

Festivals rondom Eurosonic Noorderslag

 

Van 17 t/m 20 januari is het weer tijd voor ESNS (Eurosonic Noorderslag) in Groningen. Het festival vormt een springplank voor de meest actuele en veelbelovende Europese en Nederlandse acts. Zo is ESNS verantwoordelijk voor het kickstarten van carrières van artiesten zoals Bastille, Dotan, Jett...

Winter in Groningen

 

Deze winter bruist Groningen van de leuke evenementen en activiteiten. Proef in de maand december de winterse sfeer op de vele kerstmarkten, de ijsbaan op de Grote Markt en beleef de WinterWelVaart aan de Hoge der A.  In januari verandert de stad in hét belangrijkste platform voor nieuwe Europese...

Weekendtips

 

Wil je er op uit dit weekend? Stad en provincie barsten van de leuke activiteiten en evenementen. Wij hebben een aantal leuke weekendtips voor je op een rij gezet.

Nieuwe films

 

Wil jij ook op de hoogte blijven van de allernieuwste films? Houd dan deze pagina in de gaten.

Gratis in Groningen

 

Een cultureel uitje hoeft niet per sé geld te kosten. In Groningen kun je regelmatig de leukste optredens en andere culturele activiteiten bijwonen voor niets. We hebben de leukste gratis uitjes in Groningen op een rijtje gezet.

Culinaire festivals

 

Niet eerder waren ze zo populair: culinaire festivals. Liefhebbers van lekker eten komen in Groningen de komende maanden niets tekort. Tijdens de festivals kun je voor zachte prijzen genieten van gerechten uit alle delen van de wereld, onder het genot van (live) muziek.