Uitgelicht

Uit in de meivakantie

25 april 2016 t/m 8 mei 2016

Het is meivakantie! Een periode waarin er allerlei activiteiten te doen zijn in stad en provincie Groningen, voor jong en oud. We nemen een greep uit het aanbod in de meivakantie.

Activiteiten rondom Bevrijdingsdag

4 mei 2016 t/m 5 mei 2016

De start van de Nationale Viering van de Bevrijding vindt ieder jaar in een andere provincie plaats. Dit jaar is de eer aan de provincie Groningen. Rondom het thema 'geef vrijheid door' vinden diverse activiteiten plaats. Vier de vrijheid in Groningen!

Erop uit met Moederdag

8 mei 2015

Zondag 8 mei is het Moederdag en zetten we onze moeders in het zonnetje. Ben je nog op zoek naar inspiratie waar je deze gezellige dag met je moeder door kunt brengen? We hebben leuke tips op een rijtje gezet.

Uitgelicht: het Bevrijdingsfestival

5 mei 2016

Op 5 mei vieren we dat we al 76 jaar in vrijheid leven in Nederland. In Groningen vieren we dit in de vorm van het Bevrijdingsfestival, waar een keur aan nationale en internationale artiesten ervoor zorgt dat jij de hele dag kunt dansen. Welke acts mag je deze dag nou écht niet missen? Wij...

Festival OVERdeVLOED opent met Waylon

3 juni 2016 t/m 5 juni 2016

Festival OVERdeVLOED, een festival over 90 kilometer Groningse dijk middenin Werelderfgoed Waddenzee van UNESCO, opent in het betoverende decor van de Waddenzee op vrijdagavond 3 juni met een Waddenconcert.

Eerste namen Noorderzon bekend

18 augustus 2016 t/m 28 augustus 2016

Noorderzon Performing Arts Festival Groningen is de ietwat curieuze combinatie van een internationaal kunstenfestival op het scherpst van de snede met spannende hedendaagse podiumkunsten uit alle delen van de wereld... én een groots zomerfeest in een vrij toegankelijk plantsoen. Een jaarlijks...