Uitgelicht

Uit met de kinderen in de voorjaarsvakantie

16 februari 2019 t/m 3 maart 2019

Het duurt nog even voordat het officieel lente is, maar zodra de voorjaarsvakantie haar intrede doet, weet je dat het niet lang meer duurt voordat je weer voor het eerst zonder jas naar buiten kunt. Voor kinderen is dat natuurlijk het ideale moment om weer veel buiten te gaan spelen, maar in...

Valentijnsdag in Groningen

14 februari 2019

Wil je jouw Valentijnsdate verrassen tijdens Valentijnsdag met een leuke activiteit? Wij hebben de meest romantische uitjes op 14 februari voor je op een rij gezet.

Nieuwe Films

 

Wil jij ook op de hoogte blijven van de allernieuwste films? Houd dan deze pagina in de gaten.

Weekendtips

15 februari 2019 t/m 17 februari 2019

Wil je er op uit dit weekend? Stad en provincie barsten van de leuke activiteiten en evenementen. Wij hebben een aantal leuke weekendtips voor je op een rij gezet.

Gratis in Groningen

 

Een cultureel uitje hoeft niet persé geld te kosten. In Groningen kun je regelmatig de leukste optredens en andere culturele activiteiten bijwonen voor niets. We hebben de leukste gratis uitjes in Groningen op een rijtje gezet.

Groningen: de orgeltuin van Europa

 

Nergens in Europa vind je zoveel historische orgels bij elkaar als in de provincie Groningen. En het mooie is, ze worden nog regelmatig bespeeld. Dat is belangrijk, want door ze te gebruiken blijven deze waardevolle instrumenten, die vaak meer dan 300 jaar oud zijn, voor het nageslacht behouden.