Uitgelicht

Winter in Groningen

 

Deze winter bruist Groningen van de leuke evenementen en activiteiten. Proef in de maand december de winterse sfeer op de vele kerstmarkten, de ijsbaan op de Grote Markt en beleef de WinterWelVaart aan de Hoge der A.  In januari verandert de stad in hét belangrijkste platform voor nieuwe Europese...

Oud & Nieuw vier je in Groningen

 

In Groningen is er met oud en nieuw genoeg keuze. Door de hele stad zijn er verschillende oud & nieuw feesten, waardoor het nog lastig wordt om te kiezen waar jij 2017 feestelijk gaat afsluiten. Bekijk ze hier!

Sfeervolle kerstmarkten

 

Warme chocolademelk, knetterend haardvuur, mooie winkeltjes, live muziek en glühwein: niets is gezelliger dan een bezoek aan een goede kerstmarkt. Het is moeilijk kiezen, want er zijn in december veel kerstmarkten te vinden in de stad en provincie Groningen. Om de keuze iets gemakkelijker te...

Weekendtips

 

Wil je er op uit dit weekend? Stad en provincie barsten van de leuke activiteiten en evenementen. Wij hebben een aantal leuke weekendtips voor je op een rij gezet.

Nieuwe films

 

Wil jij ook op de hoogte blijven van de allernieuwste films? Houd dan deze pagina in de gaten.

Gratis in Groningen

 

Een cultureel uitje hoeft niet per sé geld te kosten. In Groningen kun je regelmatig de leukste optredens en andere culturele activiteiten bijwonen voor niets. We hebben de leukste gratis uitjes in Groningen op een rijtje gezet.