Uitgelicht

Uit tijdens Hemelvaart in Groningen

25 mei 2017 t/m 28 mei 2017

Het Hemelvaartweekend staat voor de deur en dat houdt in dat er genoeg te doen is in stad en provincie Groningen. Met een beetje geluk ben jij ook een lang weekend vrij. Daarom hebben wij de leukste tips & ideeën voor je verzameld. Bekijk hieronder het culturele aanbod tijdens het...

Uit tijdens Pinksteren in Groningen

2 juni 2017 t/m 5 juni 2017

Tijdens het Pinksterweekend kun je vier dagen lang genieten van al het moois in stad en provincie Groningen. Plan jouw weekend in met behulp van tips uit de Uit-agenda en beleef heerlijke dagen.

Culturele weekendtips

12 mei 2017 t/m 14 mei 2017

Wil je er op uit dit weekend? Stad en provincie barsten van de leuke activiteiten en evenementen. We zetten hier elke donderdag een aantal leuke weekendtips voor je op een rij.

Nieuw in de bioscoop

 

Wil jij ook op de hoogte blijven van de allernieuwste films? Houd dan deze pagina in de gaten.

Gratis in Groningen

 

Een cultureel uitje hoeft niet per sé geld te kosten. In Groningen kun je regelmatig de leukste optredens en andere culturele activiteiten bijwonen voor niets. We hebben de leukste gratis uitjes in Groningen op een rijtje gezet.

Culinaire festivals

 

Niet eerder waren ze zo populair: culinaire festivals. Liefhebbers van lekker eten komen in Groningen de komende maanden niets tekort. Tijdens de festivals kun je voor zachte prijzen genieten van gerechten uit alle delen van de wereld, onder het genot van (live) muziek.