Uitgelicht

Weekend van de Wetenschap

6 oktober 2018 t/m 7 oktober 2018

Ga op avontuur in Groningen en ontdek de wondere wereld van wetenschap en techniek tijdens Weekend van de Wetenschap op 6 en 7 oktober! Zpannend Zernike is de Groninger invulling van het Weekend van de Wetenschap. Op veel plekken in de stad Groningen is veel te doen en te ontdekken. Zpannend...

Oktobermaand, kindermaand

1 oktober 2018 t/m 31 oktober 2018

De agenda van oktober staat weer bomvol leuke kinderactiviteiten. Wij hebben een aantal tips voor je op een rij gezet zodat niemand zich hoeft te vervelen!

Weekendtips

21 september 2018 t/m 23 september 2018

Wil je er op uit dit weekend? Stad en provincie barsten van de leuke activiteiten en evenementen. Wij hebben een aantal leuke weekendtips voor je op een rij gezet.

Groningen: de orgeltuin van Europa

 

Nergens in Europa vind je zoveel historische orgels bij elkaar als in de provincie Groningen. En het mooie is, ze worden nog regelmatig bespeeld. Dat is belangrijk, want door ze te gebruiken blijven deze waardevolle instrumenten, die vaak meer dan 300 jaar oud zijn, voor het nageslacht behouden.

Nieuwe Films

 

Wil jij ook op de hoogte blijven van de allernieuwste films? Houd dan deze pagina in de gaten.

Gratis in Groningen

 

Een cultureel uitje hoeft niet persé geld te kosten. In Groningen kun je regelmatig de leukste optredens en andere culturele activiteiten bijwonen voor niets. We hebben de leukste gratis uitjes in Groningen op een rijtje gezet.