De Uit Groningen app

 

Met de app van Uit Groningen ben je altijd en overal op de hoogte van de culturele uitgaansagenda van stad en provincie Groningen. Je wist de app al te vinden voor een overzicht van de leukste concerten, voorstellingen, evenementen en tentoonstellingen en het aanbod van Last Minute aanbiedingen. Maar nu is er meer!

Met de vernieuwde Uit Groningen app kun je...

...je favoriete evenementen bewaren. Heb je een leuk evenement gezien maar weet je nog niet zeker of je gaat? Tik op het hartje bij een evenement (of een specifieke voorstelling) om deze in je lijstje met Favorieten op te slaan. Zo vind je ze gemakkelijk terug.

...‚Äčevenementen bewaren in je agenda. Tik bij een voorstelling op het agenda-icoontje om het toe te voegen aan je mobiele agenda, dan weet je zeker dat je het niet vergeet.

...‚Äčreminders ontvangen van je favoriete evenementen. Wanneer je notificaties toestaat, ontvang je de dag voor evenementen die je aan je favorieten hebt toegevoegd een notificatie ter herinnering. (iOS)

...nooit meer de Last Minutes missen. Elke vrijdag vind je in de app de Last Minute aanbiedingen terug. Als je notificaties toestaat, ontvang je op vrijdagmiddag een reminder en kun je direct zien welke film of voorstelling je het aanstaande weekend extra voordelig kunt bijwonen. (iOS)


En uiteraard kun je nog steeds gebruik maken van de al bestaande functionaliteiten:

  • Snel de agenda van vandaag bekijken, of een andere dag naar keuze
  • Eenvoudig een activiteit selecteren op basis van genres
  • Het last minute aanbod van het weekend bekijken
  • Uitgelichte items van de redactie lezen
  • Recensies lezen van leuke activiteiten in Groningen
  • Je inschrijven op acties om leuke tickets te winnen naar diverse culturele activiteiten
  • Eenvoudig doorklikken om een kaartje te kopen

Nu te downloaden voor iPhone en Android.