Uitgelicht

Tips voor Noorderzon

17 augustus 2017 t/m 27 augustus 2016

Van 17 tot en met 27 augustus vindt in het idyllische Noorderplantsoen alweer de 27e editie van het Noorderzon Performing Arts Festival plaats. Met het uitgebreide programma kan het lastig kiezen zijn. Programmeur Mark Hospers deelt zijn tips met ons. 

Zomerse kinderuitjes

17 juli 2017 t/m 4 september 2017

Wie deze zomervakantie in Groningen blijft hoeft zich sowieso niet te vervelen. Wist je bijvoorbeeld dat het festival Noorderzon een bijzonder kinderprogramma heeft en dat het nog maar heel even duurt voordat de eerste editie van Zomerstad gaat beginnen? Een bomvol programma met dagelijks gratis...

Nieuwe films

 

Wil jij ook op de hoogte blijven van de allernieuwste films? Houd dan deze pagina in de gaten.

Weekendtips

18 augustus 2017 t/m 20 augustus 2017

Wil je er op uit dit weekend? Stad en provincie barsten van de leuke activiteiten en evenementen. Wij hebben een aantal leuke weekendtips voor je op een rij gezet.

Gratis in Groningen

 

Een cultureel uitje hoeft niet per sé geld te kosten. In Groningen kun je regelmatig de leukste optredens en andere culturele activiteiten bijwonen voor niets. We hebben de leukste gratis uitjes in Groningen op een rijtje gezet.

Culinaire festivals

 

Niet eerder waren ze zo populair: culinaire festivals. Liefhebbers van lekker eten komen in Groningen de komende maanden niets tekort. Tijdens de festivals kun je voor zachte prijzen genieten van gerechten uit alle delen van de wereld, onder het genot van (live) muziek.