It is what it is; nog één maand dansen bovenin het oude postkantoor

 

Club IIWII is een skybar die te vinden is in een oud postkantoor achter het station, dat tegenwoordig the Big Building heet. Het gebouw wordt binnenkort gesloopt dus grijp je kans om er de komende maand nog te dansen op house en techno!

De dans- en nachtclub zit in een gestript kantoorpand, waardoor het een unieke uitstraling heeft. Het vinden van IIWII is niet makkelijk, onderaan de trap over het spoor kun je de ingang herkennen aan een lichtbak met IIWII er op. Met een lift word je naar de achtste verdieping gebracht waar je een avond kunt dansen tussen de kantoorplanten. Die rauwe sfeer wordt nog eens versterkt door de bijzondere aankleding en het uitzicht over het spoor. IIWII staat voor It Is What It Is, want het is zonde om veel geld te investeren in een tijdelijke locatie. Naast goede muziek en lekker bier kun je met verschillende speciale frisdranken genieten van het uitzicht. Om te zorgen voor een huiselijke sfeer is er maar plek voor negentig mensen tegelijkertijd. In de weekenden van 18 en 24 mei neemt IIWII afscheid van de huidige locatie met twee keer drie dagen feest. Omdat je nog maar een maand hebt, hebben wij de komende feestjes voor je op een rij gezet.

Alliance Nest

Vrijdag 13 april vanaf 17:00 uur

Alliance Nest presenteert de lancering van de gloednieuwe handgebouwdeJah Rocket soundsystem, nieuwe exposities en installaties, visueel en ruimtelijk werk en een veelzijdigheid aan genres en sounds naar de grote hoogte van Club IIWII, de bovenste etage van the Big Building.

Meer over Alliance Nest >>

Amila, Emil Srush & St. Bastian

Zaterdag 14 april vanaf 23:00 uur

De verjaardag van IIWII-eigenaar Geert Jan wordt gevierd met drie DJ's die samen met jou de hele nacht zorgen voor een gevulde dansvloer. Een kaartje koop je voor €5 aan de deur.

Meer over Amila, Emil Srush & St. Bastian >>

Closing weekend Part 1

Vijdag 18, zaterdag 19 & zondag 20 mei vanaf 23:00 uur

In mei sluit IIWII voor goed haar deuren in The Big Building. Het eerste weekend waarin afscheid wordt genomen van de locatie begint op vrijdag 18 mei. Drie dagen achter elkaar kun je in de skybar terecht om te dansen of te genieten van het uitzicht. De line-up, planning en informatie over tickets wordt binnenkort bekend gemaakt.

Meer over Closing weekend Part 1 >>

 

Closing weekend Part 2

Donderdag 24 mei vanaf 16:00 uur, vrijdag 25 & zaterdag 26 mei vanaf 23:00 uur

De drie allerlaatste feesten van IIWII in the Big Building zijn op 24, 25 & 26 mei. Er wordt in stijl afscheid genomen van de locatie met drie avonden muziek. Op de zaterdag kun je nog voor één laatste keer los gaan in de skybar. Verdere informatie over het laatste weekend wordt later bekend gemaakt.

Meer over Closing weekend Part 2 >>