Uitgelicht

Weekendtips

19 oktober 2018 t/m 21 oktober 2018

Wil je er op uit dit weekend? Stad en provincie barsten van de leuke activiteiten en evenementen. Wij hebben een aantal leuke weekendtips voor je op een rij gezet.

Oktobermaand, kindermaand

1 oktober 2018 t/m 31 oktober 2018

De agenda van oktober staat weer bomvol leuke kinderactiviteiten. Wij hebben een aantal tips voor je op een rij gezet zodat niemand zich hoeft te vervelen!

Gratis in Groningen

 

Een cultureel uitje hoeft niet persé geld te kosten. In Groningen kun je regelmatig de leukste optredens en andere culturele activiteiten bijwonen voor niets. We hebben de leukste gratis uitjes in Groningen op een rijtje gezet.

Nieuwe Films

 

Wil jij ook op de hoogte blijven van de allernieuwste films? Houd dan deze pagina in de gaten.

Groningen: de orgeltuin van Europa

 

Nergens in Europa vind je zoveel historische orgels bij elkaar als in de provincie Groningen. En het mooie is, ze worden nog regelmatig bespeeld. Dat is belangrijk, want door ze te gebruiken blijven deze waardevolle instrumenten, die vaak meer dan 300 jaar oud zijn, voor het nageslacht behouden.

Groninger Culturele Ambassade

15 september 2018 t/m 18 november 2018

Wil je zien hoe een kunstenaar in het water beweegt met een tijger en een krokodil? Dat kan in De Groninger Culturele Ambassade die van 15 september t/m 18 november in Leeuwarden te bezoeken is als een samenwerking tussen Groningen en Leeuwarden-Fryslân Culturele hoofdstad 2018. Als centraal...