Uitgelicht

Sfeervolle kerstmarkten

 

Warme chocolademelk, knetterend haardvuur, mooie winkeltjes, live muziek en glühwein: niets is gezelliger dan een bezoek aan een goede kerstmarkt. Het is moeilijk kiezen, want er zijn in december veel kerstmarkten te vinden in de stad en provincie Groningen. Om de keuze iets gemakkelijker te...

Weekendtips

7 december 2018 t/m 9 december 2018

Wil je er op uit dit weekend? Stad en provincie barsten van de leuke activiteiten en evenementen. Wij hebben een aantal leuke weekendtips voor je op een rij gezet.

Gratis in Groningen

 

Een cultureel uitje hoeft niet persé geld te kosten. In Groningen kun je regelmatig de leukste optredens en andere culturele activiteiten bijwonen voor niets. We hebben de leukste gratis uitjes in Groningen op een rijtje gezet.

Nieuwe Films

 

Wil jij ook op de hoogte blijven van de allernieuwste films? Houd dan deze pagina in de gaten.

Groningen: de orgeltuin van Europa

 

Nergens in Europa vind je zoveel historische orgels bij elkaar als in de provincie Groningen. En het mooie is, ze worden nog regelmatig bespeeld. Dat is belangrijk, want door ze te gebruiken blijven deze waardevolle instrumenten, die vaak meer dan 300 jaar oud zijn, voor het nageslacht behouden.

De Uit Groningen app

 

Met de app van Uit Groningen ben je altijd en overal op de hoogte van de culturele uitgaansagenda van stad en provincie Groningen. Je wist de app al te vinden voor een overzicht van de leukste concerten, voorstellingen, evenementen en tentoonstellingen en het aanbod van Last Minute aanbiedingen....