Uitgelicht

Weekendtips

21 juli 2017 t/m 23 juli 2017

Wil je er op uit dit weekend? Stad en provincie barsten van de leuke activiteiten en evenementen. Wij hebben een aantal leuke weekendtips voor je op een rij gezet.

Nieuwe films

 

Wil jij ook op de hoogte blijven van de allernieuwste films? Houd dan deze pagina in de gaten.

Gratis in Groningen

 

Een cultureel uitje hoeft niet per sé geld te kosten. In Groningen kun je regelmatig de leukste optredens en andere culturele activiteiten bijwonen voor niets. We hebben de leukste gratis uitjes in Groningen op een rijtje gezet.

Culinaire festivals

 

Niet eerder waren ze zo populair: culinaire festivals. Liefhebbers van lekker eten komen in Groningen de komende maanden niets tekort. Tijdens de festivals kun je voor zachte prijzen genieten van gerechten uit alle delen van de wereld, onder het genot van (live) muziek.

Groninger Museum gratis voor kinderen, jongeren en studenten

 

Met ingang van 1 september 2016 kunnen alle kinderen en jongeren tot en met 18 jaar en studenten die in Groningen een mbo-, hbo- of universitaire studie volgen gratis naar het Groninger Museum!   

Zin in het nieuwe seizoen!

2 augustus 2016 t/m 1 juni 2017

Het nieuwe culturele seizoen komt eraan en het belooft weer fantastisch te worden, met keuze te over voor film-, muziek-, theater- en kunstliefhebbers. Hulp nodig bij het kiezen? De Oosterpoort en Stadsschouwburg in Groningen, Cultureel Centrum vanBeresteyn in Veendam, Cultuurhuis de Klinker in...