Uitgelicht

Koningsdag

 

Nog geen plannen voor Koningsdag en -nacht? Gelukkig is er in de stad en provincie genoeg te doen! Op deze pagina vind je een overzicht van alle evenementen rondom Koningsdag.

Evenementen die je niet wilt missen in 2019

 

In Groningen stad en provincie is er altijd wel wat te doen, en aan leuke evenementen geen gebrek! Om je een eindje op weg te helpen hebben we de evenementen die je niet wilt missen in 2019 voor je op een rij gezet. Pak je agenda erbij!

Nieuwe Films

 

Wil jij ook op de hoogte blijven van de allernieuwste films? Houd dan deze pagina in de gaten.

Weekendtips

5 april 2019 t/m 7 april 2019

Wil je er op uit dit weekend? Stad en provincie barsten van de leuke activiteiten en evenementen. Wij hebben een aantal leuke weekendtips voor je op een rij gezet.

Groningen: de orgeltuin van Europa

 

Nergens in Europa vind je zoveel historische orgels bij elkaar als in de provincie Groningen. En het mooie is, ze worden nog regelmatig bespeeld. Dat is belangrijk, want door ze te gebruiken blijven deze waardevolle instrumenten, die vaak meer dan 300 jaar oud zijn, voor het nageslacht behouden.

Gratis in Groningen

 

Een cultureel uitje hoeft niet persé geld te kosten. In Groningen kun je regelmatig de leukste optredens en andere culturele activiteiten bijwonen voor niets. We hebben de leukste gratis uitjes in Groningen op een rijtje gezet.